FSS: Recko da dostavi DOKAZE O NAMEŠTANJU ili...

Lokalne vesti - Četvrtak 30.05.2019 - 09:41

Oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije Ivan Petrić pozvao je danas trenera i predsednika Dinama iz Vranja Dragana Antića da FSS-u dostavi sve dokaze koje ima o navodnim nameštenim utakmicama.

Neprijavljivanje podleže disciplinskim merama FOTO: FSS Neprijavljivanje podleže disciplinskim merama FOTO: FSS
Dragan Antić je, nakon eliminacije Dinama iz Super lige Srbije, izneo brojne optužbe na račun porodice Tončev, a takođe je i izjavio da je 20 ili 30 mečeva namešteno.
 
Na te navode je reagovao FSS, odnosno oficir za integritet Ivan Petrić koji je naveo da ima obavezu da reaguje "zbog skandaloznih i netačnih izjava Dragana Antića, kao i zlonamernih insinuacija kojima se narušava integritet elitnog takmičenja".
 
- Pogotovo sam iznenađen jer te optužbe dolaze od strane osobe veoma sumnjivog sportskog morala i kredibiliteta, osobe željne pažnje i medijskog senzacionalizma - navodi se u saopštenju Petrić.
 
Petrić je istakao da sumnja ne znači da je neka utakmica automatski i nameštena, odnosno da svaka informacija mora proći analizu stručnih službi Fudbalskog saveza zaduženih za integritet takmičenja.
 
- Zbog svega navedenog, pozivam Dragana Antića, predsednika kluba koji je kažnjen zbog nečasnih radnji u fudbalu, da podnese nadležnim organima FSS sve dokaze koje ima o „nameštenim utakmicama“ - naveo je Petrić.
 
- Za neprijavljivanje informacija kojima kaže da raspolaže, već podleže merama disciplinskih organa FSS, a podsećam ga da su te mere, odnedavno održane Skupštine FSS, još rigoroznije - zaključuje se u saopštenju Ivana Petrića.
 
OK Radio, Beta

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sose
30.05.2019. , 16:07
To da donese dokaze što je on nameštao.