Recko: Dinamo se GASI, ovo je IŽIVLJAVANJE (VIDEO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 27.05.2019 - 12:08

Dinamo Vranje nije ispao na „zelenom terenu“, već zbog hajke koju su protiv njega vodili moćnici u srpskom fudbalu koji su opstruirali Vranjance kad god su mogli, smatra prvi čovek kluba, Dragan Antić Recko.

Antić: Dinamo je „najčistiji“ klub u Srbiji FOTO: G. Mitić/OK Radio Antić: Dinamo je „najčistiji“ klub u Srbiji FOTO: G. Mitić/OK Radio

Šef stručnog štaba Dinama nije krio razočarenje zbog ispadanja iz Super lige Srbije na konferenciji za štampu nakon druge utakmice baraža protiv Inđije koju su Vranjanci dobili sa 2:0, što im nije bilo dovoljno za opstanak.  

Dragan Antić Recko je rekao da Dinamo nije ispao na „zelenom terenu“, već zbog „odluka i krađa“ i za ovakav sled stvari optužio „familiju Tončev“.

 

- Teško mi je da pričam, ali mislim da se ovim Dinamo gasi, jer neću dozvoliti nikome da se iživljava sa ovim klubom.

 

U tri utakmice sa Radnikom iz Surdulice smo „masakrirani“ od strane sudija i to je direktni razlog što smo ispali iz lige.

 

Pored toga smo u ove dve i po godine imali opstrukcije od strane lokalne vlasti, imali smo veliku pomoć od predsednika Aleksandra Vučića kome se zahvaljujem, ali izgleda da ni on ne može sve, ja ga pozivam ga da se više pozabavi zlom u srpskom fudbalu – poručio je trener Dinama.

 

On smatra da je hajka protiv Dinama počela kada nije hteo da „pusti“ Radnički iz Niša i Partizan.

 

- Dinamo je „najčistiji“ klub u Srbiji, to potpisujem svojim životom.

 

Nismo namestili nijednu utakmicu i nismo pustili nikoga – naglasio je on.

 

Antić je čestitao Inđiji na plasmanu u Super ligu, ali je izneo i zamerke na suđenje u prvoj utakmici baraža.

 

- Jeste Inđija igrala bolje od nas, ja to priznajem. Ali u svojih 30 godina karijere nisam video da sudija onako ponovi penal.

 

To nas je direktno saseklo, jer tri gola ne može ni Barselona da stigne – rekao je Antić.

 

Trener Inđije Srđan Blagojević je pohvalio nesvakidašnji ambijent koji je napravilo pet hiljada navijača na stadionu „Jumka“.

 

- Presrećni smo. NIje nam bilo lako danas, jer su okolnosti bile takve da nismo mogli više da pružimo i na kraju smo srcem ovih momaka uspeli da dođemo do nečega što je na početku sezone ocenjeno kao čudo.

 

Meni je žao što Dinamo napušta Super ligu jer se radi o klubu sa tradicijom i velikim brojem navijača koji srcem navijaju za svoj klub i voleo bih da u Super ligi ima što više takvih klubova – rekao je Bogdanović, zahvaljujući se igračima i rukovodstvu svog kluba.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Neko
27.05.2019. , 13:45
Dinamo Vranje je postojalo I pre tvog rodjenja! Oce li konacno neko da najuri ovog neadertalca, bruka Klub I grad njegovim izjavama I ispadima. Cela Srbija nam se smeje zbog jednog cirkuzanta. I molim da se doticom objasni da je Klub drzavni a ne njegov.