Gašić: "Ne žurimo sa poverenikom u Vranju"

Lokalne vesti - Četvrtak 12.12.2013 - 13:56

Ni posle petnaest dana od kako je raspušten Gradski odbor SNS u Vranju, poverenik za Pčinjski okrug te stranke još uvek nije imenovan.

Bratislav Gasic Bratislav Gasic

Prema rečima ljudi iz vrha naprednjaka, ime poverenika neće biti saopšteno u skorije vreme.

 

Prilikom raspuštanja vranjskog odbora 27. novembra ove godine, potpredsednik SNS Bratislav Gašić izjavio je da bi poverenik trebao da bude imenovan za desetak dana, što znači oko 7. decembra, ali se međutim još uvek ništa ne dešava.

 

– Jeste da smo dali taj rok, ali smo dosta i razmišljali o tome. Dakle, Vranje je veliko i nama veoma bitan grad.

 

U Vranju nećemo da rešavamo ništa „preko kolena“.

 

Želimo da stvorimo ozbiljnu priču i jaku stranku u Vranju.

 

Predsednik Aleksandar Vučić ima sve podatke o tome, tako da prati kompletnu situaciju na jugu Srbije, a pratimo i ponašanje svih tamo u Vranju.

 

Poverenika ćemo imenovati najverovatnije kada budemo odradili smenu naših predsednika opština u Srbiji i direktora javnih preduzeća – kaže Gašić.

 

Prema njegovom mišljenju, trenutno nepostojanje Gradskog odbora SNS u Vranju neće imati nikakve posledice po SNS i lokalnu samoupravu.

 

– Raspuštanje odbora ne može da ima  nikakve posledice jer po raspoloženju građana Vranja vidimo da za sada ima samo pozitivnih poena.

 

Narodu više nije bilo do slušanja raznih gluposti u vranjskom odboru, već do konkretnih rezultata – kaže na kraju potpredsednik Gašić.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: