Gde je Deda Mraz?

Lokalne vesti - Petak 18.12.2020 - 14:06

Pozorište "Bora Stanković" u Vranju odigraće u nedelju, 20. decembra, predstavu za decu "Gde je Deda Mraz" Lele Stojanović.

Radost za najmlađe FOTO: Promo Radost za najmlađe FOTO: Promo
Uprava Pozorišta "Bora Stanković" u Vranju donela je odluku početkom meseca da, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, na izvesno vreme obustavi izvođenje predstava
 
Nakon toga, odlučeno je da se do kraja godine igraju predstave samo na dečjoj sceni, u redovnom terminu, nedeljom od 12 časova.
 
Kako je navedeno, repertoar će, zbog nesigurne epidemiološke situacije, do kraja decembra biti objavljivan na nedeljnom nivou.
 
Za  bezbedan boravak publike u pozorištu, kao i za nesmetanu realizaciju predstave, preduzete su sve epidemiološke mere kojima se sprečava širenje virusa COVID19.
 
Publika je u obavezi da nosi maske, a na samom ulazu u pozorište vrši se dezinfekcija ruku i merenje temperature.
 
U sali je obezbeđena fizička distanca između gledalaca tokom trajanja predstave.
 
Takođe, odlučeno je i da se dan pre izvođenja predstava vrši testiranje svih glumaca, ali i ostalih zaposlenih koji učestvuju u realizaciji predstave, ističu iz vranjskog pozorišta.
 
Blagajna pozorišta "Bora Stanković", do kraja godine radiće u sledećim terminima:
 
Četvrtak - od 13:00 do 17:00
Petak - od 13:00 do 17:00
Nedelja - od 10:00 do 12:00
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: