GEOX je spreman!

Lokalne vesti - Utorak 22.12.2015 - 09:49

Čelnici Vranja priredili su oproštajni prijem za Đan Gaetana Ambrozija, direktora „Tehnik developmenta“, pogona „Geox“-a u Vranju, nukleusa iz koga je nikla nova fabrika.

Zahvalnica tvorcu vranjskog Geox-a FOTO Vranje.org.rs Zahvalnica tvorcu vranjskog Geox-a FOTO Vranje.org.rs

Ambrozio inače koji odlazi na novu dužnost u Indiju.

Gradonačelnik Antić je tom prilikom izrazio veliku zahvalnost na svemu što je Ambrozio uradio za Vranje u prethodne tri godine.

- Počeli smo od obične ledine, 9. oktobra 2012. godine. Zajedno smo prevazišli sve prepreke i svi naši napori će kulminirati 31. januara, kada će za Dan grada svečano biti otvoren novi pogon „Geox“-a - istakao je Antić.

Đan Gaetano Amrozio je rekao da je ovo vrlo emotivan trenutak za njega, jer se u Vranju osećao kao kod svoje kuće, među svojima.

- Ubeđen sam da će ovo biti i ostati veliki projekat, tačka spajanja i ponosa i za „Geox“ i za Grad Vranje - rekao je Ambrozio.  

Gradonačelnik Zoran Antić i predsednik Skupštine dr Slobodan Stamenković su potom Ambroziju uručili zahvalnicu i značku sa grbom Grada Vranja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: