GG Vranje Vranjancima: Dobili smo nazad naša DVA KANDIDATA

Lokalne vesti - Subota 30.05.2020 - 09:48

Grupa Građana "Vranje Vranjancima" oglasila se saopštenjem povodom polemike o dva kandidata sa liste za lokalne izbore u Vranju.

Foto: Zvanični logo Foto: Zvanični logo

GG "Vranje Vranjancima" u saopštenju demantuje navode Dejana Manića da svih 65 kandidata sa izborne liste Jedinstvene Srbije pripadaju ovoj partiji.

- GG "Vranje Vranjancima" je imala dva svoja kandidata i to Dimitrija Cvetkovića i Miljanu Stojanović, koji su povukli svoju kandidaturu sa liste JS, i time pokazali privrženost i lojalnost lideru GG "Vranje Vranjancima", dr Milošu Nikoliću.

Gradska izborna komisija je svojim Rešenjem 013/83/2020/10 to i potvrdila
– ističe se u saopštenju u kojem je priložena fotokopija Rešenja Gradske izborne komisije.l

GG "Vranje Vranjancima“ navodi dalje da se „neće služiti manipulacijama , lažima, i prevarama“, već realnim argumentima i dokazima.

Takođe, u dopisu se navodi da će ova politička grupacija nastaviti promociju svojih programskih načela  i da će objaviti sa kim će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima.


- Naš predsednik Miloš Nikolić nije izneo neistine kada je rekao da su se dva kandidata povukla sa liste, dok je sada Dejan Manić, nosilac liste JS u Vranju, ostao bez dva kandidata i na predstojeće lokalne izbore ide sa nepotpunom listom za Skupštinu grada Vranja - zaključuje se u saopštenju GG "Vranje Vranjancima".

Predizborna koalicija JS i GG "Vranje Vranjancima" dogovorena je početkom marta, a lista kandidata „Dragan Marković Palma
- Jedinstvena Srbija“ sa 65 imena predata je 8. marta.

Problem je nastao kada je rukovodstvo GG "Vranje Vranjancima" donelo odluku o istupanju iz koalicije i povlačenju svoja dva kandidata sa navedene liste.

Dejan Manić, lider JS u Vranju je istakao stav da sa tom političkom grupacijom nije potpisan nikakav sporazum.

- Svi kandidati su svojevoljno potpisali da prihvataju kandidaturu na listi JS, tako da tu nema ništa sporno, to su sve naši kandidati - ocemio je Manić.

 

  • Fotokopija Rešenja Gradske izborne komisije.jpg
  • OK Radio

    Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

    Komentari

    Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

    Ostavite komentar:

    Ime:
    Email:
    Komentar:
    Stanija
    30.05.2020. , 14:56
    Pa ko je vise lud da druguje sa Manicem, procitan je on odavno.
    Stanija
    30.05.2020. , 14:58
    Pa ko je vise lud da druguje sa Manicem, procitan je on odavno.