Gimnazija gotova do 4. oktobra

Lokalne vesti - Četvrtak 06.09.2012 - 10:08

Vranjska Gimnazija, koja se renovira duže od godinu dana, mogla bi početi sa radom 4. oktobra, najavio je gradonačelnik Zoran Antić.

Gimnazija Bora Stankovic Vranje Gimnazija Bora Stankovic Vranje
Antić kaže da je za završene radove izvođačima plaćeno do sada 16 miliona dinara iako se NIP obavezao da preko Evropske investicione banke obezbedi 39 miliona dinara. 
 
Sa svoje strane, Grad je iz budžeta obezbedio pet miliona dinara, što je bila i njegova obaveza, ali ga za završetak kompletnog objekta očekuju izdvajanja od još 10 miliona dinara.
 
Narodni poslanik Miroljub Stojčić ocenio je da je renoviranje Gimnazije "istorijski poduhvat", jer će troškovi čitave investicije na kraju preći fantastičnih 100 miliona dinara. 
 
Socijalisti su najavili da će svečanom otvaranju Gimnazije, koja i tada neće biti potpuno dovršena, prisustvovati i ministar prosvete Žarko Obradović. 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: