Grad Vranje stao u zaštitu gradonačelnika Antića

Lokalne vesti - Petak 26.04.2013 - 11:54

Kabinet gradonačelnika Vranja oštro je u petak demantovao optužbe iznete u „Kuriru“ po kojima je Zoran Antić, kao član visoke delegacije srpskih opština, ukrao konjak na prijemu u Moskvi.

Branimir Stojančić pokazuje račun Zorana Antićaa iz Moskve Branimir Stojančić pokazuje račun Zorana Antićaa iz Moskve

Branimir Stojančić, portparol Gradskog veća,  kazao je da se radi o najglupljem tekstu  koji se pojavio u tabloidu „Kurir“.

On tvrdi da incidenta uopšte nije ni bilo i da je obična flaša koja je pala u teatru gde je priređen  koktel iskorišćena  tendenciozno  i sramno.

- Nije bio ni blizu flaše ni uzročnik pada flaše niti je nosio sako. Obična šala koja je napravljena prilepljena je gradonačelniku Vranja.

Znamo moć medija, perje je rasipano ali ne želimo da niko kalja pre svega ugled grada.

Znajući ličnost gradonačelnika Vranja i znajući koliko poverenje uliva  građanima Vranja, poslovnim i privrednim partnerrima i saradnicima van Vranja, smatramo da će ova bezazlena laž i glupost udariti na jednu veliku stenu - kazao je Stojančić

Stojančić je kazao da je na koktelu bilo desetak novinara i da je prisustvovao veći broj ruskih i srpskih privrednika a da se u tekstu ne spominje ime onog ko je dao izjavu kao i to da je još neko video da se desilo ono o čemu piše „Kurir“.

- Vidi se da je tekst naručen tendenciozno, da pojedinci koji su svesni visine koju gradonačelnik ima u političkom i privrednom životu moraju da zadaju ovako niske udarce kako bi ga oborili na zemlju – kaže Stojančić.

Stojančić kaže da to samo govori o tome da iza svih tekstova koji su se povodom boravka srpske delegacije u Moskvi pojavili u „Kuriru“ stoji dobro organizovana grupa pojedinaca koji ne znaju na drugi način da se bore u političkoj areni.

On je pokazao kopiju računa koji je svojom karticom platio  gradonačelnik nakon kupovine u Moskvi.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: