Grad zahteva bolji rad inspekcija zbog požara

Lokalne vesti - Sreda 21.02.2024 - 12:57

Na prvoj redovnoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije, kojom je predsedavao komandant štaba, gradonačelnik dr Slobodan Milenković, razmatrana je trenutna situacija nastala zbog pojave velikog broja požara na otvorenom.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs

Doneti su zaključci koji se odnose na kontrolu i suzbijanje požara na teritoriji grada Vranja.

Zaključeno je da se nadležne inspekcijske i druge službe u jedinici lokalne samouprave intenzivno uključe i sprovedu pojačan nadzor u cilju suzbijanja požara, da se obezbedi štampanje obaveštenja (plakata/flajera) o zabrani paljenja vatre na otvorenom i organizuje njihovo postavljanje na vidnim mestima, kao i da se preko zvaničnog sajta grada Vranja vrši obaveštavanje javnosti o situaciji nastaloj zbog povećanja broja požara na otvorenom kao i o preduzetim merama.

Takođe, na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije razmatran je i usvojen Izveštaj o radu Gradskog štaba za vanredne situacije za 2023. godinu koji će biti poslat Gradskom veću na razmatranje i usvajanje.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: