Građani odlučuju: GLASAJTE kako da se troše PARE

Lokalne vesti - Utorak 05.06.2018 - 13:05

U periodu od 6. do 15. juna punoletni građani Vranja moćiće da glasaju, koji će jedan od tri ponuđena projekta biti finansiran sredstvima osvojenim u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi", najavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu.

Glasačke kutije će biti u Uslužnom centru i na šetalištu FOTO: D. Ristić/OK Radio Glasačke kutije će biti u Uslužnom centru i na šetalištu FOTO: D. Ristić/OK Radio
Radi se o projektima koji se odnose na sanaciju sanitarnih čvorova u O.Š. „Jovan Jovanović Zmaj", nabavku vozila za dostavu hrane vrtićima Predškolske ustanove „Naše dete" i arhitektonsko i građevinsko uređenje vrtića „Čarolija"
 
Zainteresovani građani mogu glasati u Uslužnom centru Gradske uprave u terminu od 7,30 do 15,30 časova i na šetalištu od 7 do 20 sati.
 
Obezbeđene su glasačke kutije, u koje će građani moći da ubacuju listiće sa jednim zaokruženim projektom, od tri ponuđena.
 
Zadužena lica vodiće evidenciju, tako da će ceo proces biti transparentan, najavljuje Gradska uprava.
 
Grad Vranje je osvojio novčanu nagradu u iznosu od 23.000 evra kao grad iz kojeg je stigao najveći broj koverata sa fiskalnim računima u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi".
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Nenad
06.06.2018. , 07:13
Svi predlozi su loši, jer se sve to može finansirati kroz projekte (koje toliko volite jer tu postoji najveća mogućnost za malverzacije). Bolje da ste asfaltirali neku malu uličicu i popunili kratere po gradu.
Maja
06.06.2018. , 07:16
Bolje da ste nabavili klupe i stolice za OŠ "Dositej Obradović" ili da ste im rekonstruisali salu. Poginuće neko, ne daj Bože!