Gradonačelnik, Gradsko veće i Gradska uprava polažu račune Skupštini

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.02.2020 - 10:51

U četvrtak 27. februara biće održana 42. sednica Skupštine grada, na kojoj će između ostalog biti razmatrani Izveštaji o radu gradonačelnika, Gradskog veća, Gradske uprave i Gradskog štaba za vanredne situacije grada Vranja za 2019. godinu.

Početak sednice zakazan je za 9 časova FOTO: OK Radio Početak sednice zakazan je za 9 časova FOTO: OK Radio
Takođe, odbornici će se izjasniti o Predlozima odluka o izradi izmena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Vranja, Plana detaljne regulacije Regionalnog centra za upravljanje otpadom "Meteris” Vranje, kao i o predlogu Vladi Republike Srbije da donese Odluku o prenosu prava javne svojine na nepokretnostima iz javne svojine Republike Srbije u javnu svojinu grada Vranja, bez naknade neposrednom pogodbom. 
 
Na dnevnom redu sednice je i Predlog odluke o postavljanju i održavanju javnih dečjih igrališta u svojini grada Vranja, Predlog odluke o akustičnom zoniranju i merama za zaštitu od buke, kao i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o materijalnoj podršci porodici sa decom na teritoriji grada Vranja. 
 
Takođe, biće razmatran Predlog Lokalnog operativnog plana odbrane od poplava na teritoriji grada Vranja za vode II reda u 2020. godini i Predlozi rešenja o otuđenju uz naknadu u  novcu građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja sa pojedinih katastarskih parcela radi ispravke granica susedne katastarske parcele. 
 
Početak sednice zakazan je za 9 časova.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: