Gradonačelnik Milenković priredio prijem za pripadnike četvrte brigade

Lokalne vesti - Petak 29.01.2021 - 10:26

Povodom obeležavanja 31. januara, Dana grada, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, zamenica gradonačelnika Zorica Jović i predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković, priredili su prijem za pripadnike Četvrte brigade kopnene vojske.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs

Čestitajući Dan brigade gradonačelnik Milenković je rekao da je prethodna godina bila teška i zahtevna, jer smo svi mi bili na istom zadatku, a to je bila borba protiv pandemije koronavirusa.

- Zahvaljujem vam se na požrtvovanju i naporu da zajedno očuvamo zdravlje našeg stanovništva jer ste nam pomagali kad god smo to od vas tražili.

Naš je cilj da poboljšamo uslove života i rada pripadnika vojske.

Kao što znate, Vranje je bio prvi grad koji je uručio ključeve stanova za pripadnike službi bezbednosti, a nastavljamo i sa izgradnjom novih stambenih jedinica
- istakao  je gradonačelnik Milenković naglasivši da je odnos naroda i vojske, kao i uvek, na visokom nivou.

Na toploj dobrodošlici zahvalio se komandant Četvrte brigade kopnene vojske, pukovnik Novica Petrović, koji je govorio o aktivnostima i izvršenim zadacima jedinice u prethodnoj godini.

- Činjenica da Četvrta brigada i Grad Vranje proslavljaju isti dan, 31. januar, predstavlja simboličnu sinergiju vojnog i civilnog sektora - rekao je Petrović.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: