Gradski štab: Prelazak na ONLAJN NASTAVU za neke osnovne i srednje škole

Lokalne vesti - Petak 26.02.2021 - 11:34

Gradski štab za vanredne situacije preporučio je nekim osnovnim i srednjim školama na taritoriji Vranja da pređu na režim onlajn nastave.

Donet i zaključak o pojačanom nadzoru inspekcijskih službi FOTO: RTS/screenshot Donet i zaključak o pojačanom nadzoru inspekcijskih službi FOTO: RTS/screenshot
Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju na teritoriji grada Vranja, na osnovu najnovijih izveštaja i stručnog mišljenja Zavoda za javno zdravlje Vranje o povećanom broju obolelih učenika i zaposlenih od virusa COVID-19 u srednjim i osnovnim školama, Gradski štab za vanredne situacije usvojio je preporuku da neke osnovne i srednje škole pređu na onlajn nastavu.
 
U narednih 14 dana, na režim onlajn nastave prelaze osnovne škole „Vuk Karadžić“, „Jovan Jovanović Zmaj", „Radoje Domanović“, i „Branko Radičević".
 
Takođe, onlajn nastavu će pohađati i učenici Hemijsko-tehnološke škole, Tehničke škole, Medicinske škole „Dr Izabel Emsli Haton“, Ekonomsko-trgovinske škole i Gimnazije „Bora Stanković“.
 
Učenje na daljinu se preporučuje za učenike viših razreda navedenih osnovnih škola od 5. do 8. razreda i svih razreda srednjih škola
 
Ova preporuka upućena je Ministarstvu prosvete radi dobijanja saglasnosti.
 
Gradski štab za vanredne situacije doneo je i zaključak o pojačanom nadzoru inspekcijskih službi u narednom periodu, a posebno će biti kontrolisan svaki vid organizovanja kojim se krše sve važeće epidemiološke mere.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: