Gradski štab za vanredne situacije uputio poruku VLASNICIMA PRODAVNICA

Lokalne vesti - Petak 03.04.2020 - 11:54

Gradski štab za vanredne situacije još jednom je apelovao na sve vlasnike maloprodajnih objekata i privrednih subjekata, koji posluju na teritoriji grada Vranja, da redovno preduzimaju sve neophodne preventivne mere u skladu sa Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, kao i preporukama i uputstvima nadležnih ministarstava u cilju sprečavanja širenja virusa COVID 19.

Neophodno je špštovati propisane mere FOTO: D. Ristić/OK Radio Neophodno je špštovati propisane mere FOTO: D. Ristić/OK Radio
U tom smislu, potrebno je obezbediti i postaviti dezobarijere natopljenje dezinfekcionim sredstvima na ulazima, obezbediti rukohvate na vratima i tretirati ih dezinfekcionim sredstvima na odgovarajući način. 
 
Neophodno je i odrediti jedno lice koje će biti na ulazu i vršiti dezinfekciju ruku zaposlenih i korisnika usluga. 
 
Takođe, Gradski štab apeluje na sve poslodavce da se za potrebe dezinfekcije svojih objekata obrate referentnoj ustanovi, Zavodu za javno zdravlje Vranje, na broj: 017/421-310, kao i putem mejla: info@zjzvranje.org.rs.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: