Gradsko veće: U Poljanici DVA NOVA školska odeljenja

Lokalne vesti - Ponedeljak 01.03.2021 - 11:29

Na 28. sednici Gradskog veća kojom je predsedavao gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, članovi Veća usvojili su, između ostalog, Nacrt Odluke o izmeni i dopuni Odluke o mreži javnih osnovnih škola na teritoriji grada Vranja, kojom je predviđeno otvaranje dva nova izdvojena odeljenja OŠ ,,20. Oktobar’’ Vlase, i to u selima Stance i Gradnja.

Konačnu odluku doneće resorno ministarstvo FOTO: vranje.org.rs Konačnu odluku doneće resorno ministarstvo FOTO: vranje.org.rs
Konačnu odluku doneće resorno ministarstvo, a o ovom predlogu izjasniće se i odbornici Skupštine grada na narednom zasedanju.  
 
Članovi Gradskog veća razmatrali su i podržali mišljenje gradskog pravobranioca o zahtevu UG ,,Borino i evropsko Vranje’’ koji se odnosi na uređenje košarkaškog terena i dečjeg  igrališta u Ulici ,,Oca Justina Popovića'', u naselju Češalj
 
Usvojen je i Izveštaj Komisije o realizaciji projekata u oblasti kulture za 2020. godinu, a prihvaćen je i predlog Komisije o dodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2021. godinu. 
 
Na današnjoj sednici usvojen je i Tekst javnog poziva za učešće na opštem konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Vranja u 2021. godini, koji će biti objavljen na sajtu grada Vranja. 
 
Takođe, na današnjoj sednici Veća usvojen je i Program kontrole i smanjenja populacije napuštenih pasa i mačaka na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora „Zlatni puž 2021“ - 7. Svetski dečji festival animiranog filma.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: