Građanska inicijativa dala rezultat: Grad odobrio projekat IGRALIŠTA u naselju Češalj FOTO

Lokalne vesti - Četvrtak 11.02.2021 - 12:28

Zvaničnici grada Vranja odobrili su projekat igrališta u naselju Češalj i obećali pomoć u realizaciji, saopšteno je na zvaničnoj fejsbuk stranici Udruženja "Borino i evropsko Vranje" (BEV).

Deo budućeg igrališta FOTO: Udruženje BEV Deo budućeg igrališta FOTO: Udruženje BEV
Inicijativa je pokrenuta u Udruženju BEV i urađen je idejni projekat koji je naišao na nepodeljenu podršku na društvenim mrežama
 
Kako navode iz BEV-a, na sastanku sa prestavnicima rukovodstva Grada, nadležni su obećali pomoć u realizaciji ovog projekta.
 
- Drago nam je da su čelni ljudi Grada prepoznali kvalitet same ideje, njenog značaja za samo naselje i sve građane Vranja.
 
Ovim putem pozivamo sve građane da zajedno realizujemo ovaj projekat, da do početka leta naselju Češalj i našim najmladjim sugrađanima podarimo pravi dijamant i mesto gde će ostvariti nova prijateljstva, prve ljubavi, a našim starijim sugrađanima mesto za rekreaciju i uživanje - kažu iz ovog udruženja građana.
 
Članovi BEV-a, mahom mladi i preduzimljivi Vranjanci, obećavaju da je ovo samo početak šire ideje, da svaki kutak grada bude oaza mira i lepote.
 
Udruženje BEV osnovano je prošlog leta sa idejom da, najpre kroz humanitarni rad a onda i svaki drugi oblik delovanja, utiče na podizanje svesti građana o potrebi i značaju domaćinskog odnošenja prema gradu
 
Svoje aktivnosti su započeli čišćenjem izletišta "Ćoška", u saradnji sa Crvenim krstom organizuju akcije dobrovoljnog davanja krvi, a akcija koja je najviše medijski odjeknula je postavljanje uličnih biblioteka u Vranju.
 
Posebno mesto u njihovom kalendaru aktivnosti ima akcija "Podržimo prave vrednosti" tokom koje su, zahvaljujući donacijama članova udruženja i društveno odgovornih firmi, nagradili najuspešnije učenike vranjskih srednjih škola.
 
Idejni projekat igrališta u naselju Češalj u celosti možete videti ispod teksta.

Foto Galerija

Buduće igralište u naselju Češalj

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: