GV: Uskoro rekonstrukcija glavne ulice

Lokalne vesti - Ponedeljak 16.09.2013 - 13:55

Na jubilarnoj 50. sednici Gradskog veća, članovi su usvojili Odluku o izgradnji kanalizacione mreže i rekonstrukciji glavne ulice u Vranju.

clan Veca Branimir Stojancic clan Veca Branimir Stojancic


Kako je saopšteno, vranjska Direkcija za izgradnju i gradski „Vodovod“ dostaviće narednih dana kompletan plan rekonstrukcije ulice Stefana Prvovenčanog.

– Ovoga puta ćemo insistirati na poštovanju rokova od 60 dana za završetak rekonstrukcije, a gradsko rukovodstvo je saglasno i da je neophodno danonoćno angažovanje nadležnih službi- kaže član Gradskog veća Branimir Stojančić.

Pored ove tačke, na sednici u ponedeljak usvojeni su i Nacrt Odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije regionalne deponije „Meteris“, godišnji izveštaj o radu predškolske ustanove „Naše dete“ u Vranju, Izmenu i dopunu Programa poslovanja za 2013. godinu Direkcije za izgradnju grada, Uprava Banje, Novog doma, Radio televizije Vranje, Skijališta Besna Kobila, Informaciju o načinu uklanjanja i zbrinjavanja čvrstog komunalnog otpada,  kao i Predlog Programa finansiranja potreba u oblasti sporta za 2013. godinu, koji predviđa izdvajanja za sport u iznosu od 60 miliona dinara.

Predlog Odluke o dodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine za 2013. godinu, predviđa finansiranje projekata u iznosu od tri miliona dinara, dok će za oblast društvenog i humanitarnog rada, biti izdvojeno  21.3 miliona dinara.

Aleksandar Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: