Han dobija JOŠ JEDAN BAZEN

Lokalne vesti - Petak 23.03.2018 - 12:18

Vranje - Vladičin Han bi u narednom periodu mogao da dobije još jedan bazen, koji će sa već postojećim olimpijskim bazenom i pratećim sadržajima postati akva park na sportskom centru „Kunjak“.

Jedan od najposećenijih bazena na jugu Srbije. Foto: S.Tasić/OK Radio Jedan od najposećenijih bazena na jugu Srbije. Foto: S.Tasić/OK Radio

Prema najavama iz lokalne samouprave, urađen je  projekat novog bazena, koji obuhvata kreativni bazen sa više sadržaja, i upotpuniće već postojeći kompleks i njegovo okruženje.

 

Goran Mladenović, predsednik opštine Vladičin Han, kaže da je čitav projekat vredan oko 25 miliona dinara.

 

- Konkurisali smo kod jednog ministarstva za dobijanje ovih sredstava, a da li smo prošli, znaćemo u aprilu - precizira Mladenović.

Ustanova sportski centar “Kunjak” planira realizaciju nekoliko projekata ovog leta koji će doprineti što boljoj funkcionalnosti već postojećeg bazena.

Vrednost  jednog od projekata je oko sedam miliona dinara, a novina je ta što će na plaži bazena biti postavljena protivklizna spoljna keramika,  dok će na plavoj zoni oko bazena biti urađeni poliuretanski podovi koji pružaju dodatnu sigurnost posetiocima bazena.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: