Hapšenja zbog pucnjave kod Dobrosina

Lokalne vesti - Sreda 04.07.2012 - 09:34

Euleksov sudija odredio je pritvor za dvoje osumnjičenih u vezi sa pucnjavom u blizini prelaza kod bujanovačkog sela Dobrosin.

Punkt policije kod Dobrosina Punkt policije kod Dobrosina

Preostaloj trojici osumnjičenih naredjeno je da se jave u policijsku stanicu i oduzeti su im pasoši, saopštio je Euleks, uz podsećanje da se incident dogodio na Vidovdan kod "graničnog prelaza" izmedju Kosova i Srbije u ranim jutarnjim satima.

Osumnjičene je uhapsila pre dva dana Euleks policije i terete se za terorizam i učešće u terorističkoj grupi, kao i za pucanje na srpski policijski punkt u blizini prelaza "5".

Istragu, koju predvodi tužilac iz Euleksa u Kancelariji specijalnog tužilaštva Kosova, pomažu Kfor i kosovska policija, dodaje se u saopštenju.

Na punkt multietničke policije u selu Dobrosin kod Bujanovca 28. juna u 04.20 sati izvršen je napad vatrenim oružjem, a tom prilikom lakše povrede zadobio je jedan policajac.


 

OK RADIO, Tanjug

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: