Hapšenje zbog podstrekavanja na vandalizam u prostorijama No comment kafea i OK Radija

Lokalne vesti - Petak 17.06.2022 - 18:44

Jedna osoba uhapšena je zbog sumnje na podstrekavanje na nasilničko ponašanje prilikom vandalskog čina na prostorije kagfea "No comment" i OK Radija, potvrđeno je OK Radiju iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

FOTO: MUP FOTO: MUP

D.N. (44) iz Vranja uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo podstrekavanja na nasilničko ponašanje, navode iz tužilaštva.

Njemu je određeno zadržavanje do 24 časa.

Slučaj se dogodio u sredu, 1. juna, kada je, nešto pre 17 časova, jedna osoba bojom isprskala gotovo kompletan inventar kafea "No comment".

Dva dana nakon toga, dve osobe su uhapšene zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila je Policijska uprava Vranje.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Tote
17.06.2022. , 19:13
Ce te odere Olja Kantare..sve ce izgubis.
Ljubinka
17.06.2022. , 23:44
S' nestrpljenjem čekamo rasplet događaja. Da li ce šerif ostati u pritvoru ili ne, pitanje je sad...
Ljubinka
17.06.2022. , 23:49
S' nestrpljenjem isčekujemo rasplet situacije! Da li ce serif ostati u pritvoru ili nece, pitanje je sad? Da li ce lokalni pacovi napustiti kvazi mafijaski brod koji tone i pustiti ljude da zive na miru a oni postati uzorni gradjani?