Havarija kad joj vreme nije

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.06.2014 - 10:04

Na Duhovski ponedeljak kada Vranje obeležava krsnu slavu došlo je do veće havarije na vodovodnoj mreži koja je uzrokovala i izlivanje vode na vranjskim ulicama.

u ulici Cara Dusana u ulici Cara Dusana

Od ranih jutarnjih sati u ponedeljak  voda se sliva ulicama u užem centru grada od zgrade Gradske uprave do Bujkovskog mosta.

Na terenu je kompletno rukovodstvo  vranjskog “Vodovoda” sa radnicima preduzeća koji pokušavaju  da lociraju havariju, jer će se centralnim gradskim ulicama kretati molitvena litija.

- Ne znamo tačno gde je došlo do havarije, jer imamo tri paralelna voda.  

Vod koji napaja rezervoar i samim tim obezbeđuje vodu za grad, cevovod prve i druge visinske zone.

Prema trenutnoj situaciji očigledno je da je je u pitanju napojni vod za grad Vranje, koji ide od gornje kasarne do samog rezervoara.

U ovom trenutku jedino što možemo da uradimo sprečićemo dalje izlivanje vode duž ulice, zatvorićemo vod kod kasarne i ulaz u rezervoar - kaže Žika Mitrović, tehnički direktor „Vodovoda“.
 
Mitrović napominje da će usled havarije na vodovodnoj mreži  doći do poremećaja vodosnabdevanja pojedinih delova grada u narednih osam sati.

- Razlog havarije je pucanje azbestno cementnih cevi. Po prolasku litja počećemo sa intervencijom kako bi kvar sanirali – kaže Mitrović.

 

    
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: