Hladni radijatori u Vranju!

Lokalne vesti - Subota 08.02.2014 - 12:43

Radijatori u Vranju u subotu su potpuno hladni, jer preduzeće „Novi dom“ nema ni litru mazuta, saznaje OK Radio.

radijator-ilustracija radijator-ilustracija

Prema rečima sada bivšeg direktora Saše Sentića, koji je te dužnosti razrešen dan ranije, hladni radijatori posledica su zakasnele transakcije sredstava od grada do vranjskih škola i od škola koje toplana greje do „Novog doma“.

– Ne želim da neko pomisli da je ovo namerno odrađeno.

Problem je samo kašnjenje u prebacivanju sredstava, jer je grad novac uplatio školama koje „Novi dom“ greje, a škole su te pare prebacile toplani.

Tu je nastalo kašnjenje u transferu i zbog toga je preduzeće AD „Nafta“ kasnilo sa isporukom mazuta. Cisterna je stigla u Vranje i očekujemo normalizaciju grejanja – kaže Sentić.

Inače, Sentić je sa funkcije direktora smenjen na sednici Skupštine u petak, a na njegovo mesto imenovan je demokrata Nebojša Radulović.

Njemu će prvi radni dan biti u ponedeljak i tek tada će biti upoznat sa situacijom u preduzeću, nakon čega se očekuje obraćanje javnosti i informacija šta potrošači mogu da očekuju u narednom periodu, kada je reč o grejanju.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: