Horoskop za 4. decembar

Lokalne vesti - Sreda 04.12.2019 - 09:39

Rak bi trebalo da štedi, Strelac je neraspoložen, Vodolija je romantična

Horoskop za 4. decembar FOTO: Mondo Horoskop za 4. decembar FOTO: Mondo
Ovan
Komunikativni ste. Osećate se dobro i jako ste vredni. Pazite se u saobraćaju.
 
Bik
Pozitivni ste. Zadovoljni ste kako napredujete na poslu. Odličan je dan za saradnju i lako postižete dogovor sa drugima.
 
Blizanci
 
Sve jako brzo obavljate. Imate višak energije. Idite na neki kraći put, ako imate vremena.
 
Rak
Napeti ste, ali biste bili bolje ako biste se okrenuli štednji. Novac, tj. problemi sa novcem mogu da budu uzrok stresa. Dan je dobar za dogovore sa drugima.
 
Lav
Imate dosta posla, ali niste raspoloženi za rad. Najradije biste proveli više vremena sa dragim ljudima. Možda je dobro da danas primenite savet neke bliske osobe, nemojte biti tvrdoglavi.
 
Devica
Imate dosta planova za danas, ali bi bilo dobro da ne započinjete previše stvari odjednom. Odredite prioritete. Veoma ste rasejani, pa to može da utiče na to da ne uradite sve što treba na vreme.
 
Vaga
Sjajno ste raspoloženi. Imate dosta ideja koje želite da ostvarite danas. Bitno je da se držite plana rada.
 
Škorpija
Strastveni ste i ljubomorni. Skloni ste flertu. Budite prijatni prema drugima, ne pokazujte im da ste napeti, zadržite nekad mišljenje za sebe. 
 
Strelac
Ništa ne zavisi od Vas i to Vas iritira. Niste dobro raspoloženi. Odličan je dan za usavršavanje i učenje. Ne pričajte previše drugima o tome šta planirate.
 
Jarac
Provedite neko vreme sa porodicom. Mogući su problemi sa zdravljem. Bićete zadovoljni poslom i prilivom novca.
 
Vodolija
Bavite se sportom. Imate višak energije. Veoma ste romantični. Ako ste slobodni, idite do grada sa prijateljima, možete da upoznate neku zanimljivu osobu.
 
Ribe
Platite sve račune na vreme. Idealan je dan za završavanje obaveza. Budite odgovorni na poslu, iako Vam nije do rada danas.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: