I Han dobija fakultet

Lokalne vesti - Petak 31.05.2013 - 09:47

U Vladičinom Hanu će narednih dana biti otvoreno odeljenja Visoke hotelijerske škole strukovnih studija iz Beograda.

Centar Vladičinog Hana Centar Vladičinog Hana

Otvaranje odeljenja te visoko obrazovne institucije u Vladičinom Hanu planirano je u junskom upisnom roku.  

Pofesionalnu praksu studenti ove škole realizuju u Srbiji i inostranstvu.

Uslov za upis studija na programima “Hotelijerstvo” i “Restoraterstvo” osim završene srednje škole je i zdravstvena sposobnost kandidata za rad u ugostiteljstvu.

Na studijskom programu „Gastronomija“ mogu konkurisati  srednjoškolci koji su završili ugostiteljsku školu, smera za kuvare ili poslastičare, prehrambeno-tehnološkog usmerenje kao i  vojno - intendantsku školu.

- Opština Vladičin Han prepoznala je potrebe mladih sa prostora juga Srbije, kao i deficitarnost kadrova sa ovakvim usmerenjem i obrazovanjem – kažao Slaviša Milenović, zamenik predsednika SO Vladičin Han.

Prema rečima nadležnih ponovna akreditacija studijskih programa Visoke hotelijerske škole strukovnih studija iz Beograda dobijena je 2012. godine, što budućim brucošima garantuje validnost diploma nakon završetka studija.

Više informacija o uslovima upisa i studiranja u Vladičinom Hanu možete saznati na sajtu www.vladicinhan.org.rs
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: