I kultura došla na red

Lokalne vesti - Sreda 25.04.2012 - 14:14

Vranjski "Generator" organizuje debato o kulturi sa liderima lokalne političke scene

Sa ranije akcije Sa ranije akcije "Generatora"
Debata pod nazivom "A kultura?" biće održana u Vranju, u Domu Vojske, u četvrtak, 26. aprila.Debata će se voditi na teme iz kulture, a učesnici će, pored moderatora iz Asocijacije "Nezavisna kultura scena Srbije" (NKCS) biti i prvaci vranjskih političkih partija. 
 
Organizatori debate su vranjski "Generator" i NKCS. Namere je da se akterima iz sfere kulture i građanima Vranja pruži prilika da se bliže upoznaju sa programima političkih stranka u domenu kulturne politike na lokalnom nivou. 
 
U specifičnom i dinamičnom formatu, predstavnici većih parlamentarnih stranaka u gradu će u kratkoj prezentaciji predstaviti osnovne elemente svojih programa, nakon čega će odgovarati na postavljena pitanja novinara i publike. 
 
Pored Vranja slične debate se organizuju u više gradova u Srbiji.
 
U okviru kampanje „Moguća Srbija“ "Generator" organizuje i uličnu akciju sa ciljem promocije portala www.mogucasrbija.rs koji pruža građanima mogućnost da iskažu svoje stavove po pitanju gorućih problema u društvu i dobiju odgovore eksperata. 
 
„Moguća Srbija“ je kampanja koju sprovodi Evropski pokret u Srbiji u partnerstvom sa 27 lokalnih partnera u 20 gradova Srbije.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: