I mi talenat za trku imamo

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.03.2014 - 19:14

Još jedan u nizu ljudi kojima Vranje može da se podiči jeste Dušan Popović, profesor srednje muzičke škole u Kosovskoj Mitrovici.

Popović sa Nevenom Popović sa Nevenom

Iza kompletnog aranžmana za pesmu „ Znam da noćas gubim te“ Nevene Božović, finalistikinje rijaliti programa „Prvi glas Srbije“ stoji upravo ovaj Vranjanac.

Ova balada koja bi mogla žanrovski da se svrsta u R'n'B pravac ima veliku slušanost, a sama pesma se zavrtela i na svim većim radio stanicama sa nacionalnom pokrivenošću.

Popović navodi da je muziku i tekst uradio u svom kućnom studiju i da ona može da parira i ostalim hitovima koji se slušaju.

- Radio sam i muziku i aranžman i tekst. Ja imam svoj kućni muzički studio tako da u njemu od početka do kraja radim sve na pesmi.

Sposoban sam da  celokupnu ideju izvedem do kraja i dovedem do nekog nivoa gde može biti konkuretna bilo kojoj kompoziciji, makar na našem prostoru – kaže on za OK radio.

Popović navodi da je ovu pesmu napisao namenski jer je donekle bio izrevoltiran odlukom sudija u takmičenju zbog koje Nevena nije odnela pobedu.

Ovo nije njegova prva saradnja sa ovom pevačicom. Aranžman za pesmu „ Piši mi“  na dečijoj Evroviziji, Neveni je doneo pobedu u Srbiji i treće mesto u Evropi, dok je Zlatnu sirenu na Sunčanim skalama u Herceg Novom osvojila kompozicijom "Ti" , čiji je on takođe autor.

Inače, Dušan Popović je radio izmedju ostalog i na pesmi „ Svetionik“ grupe Veseli doktori iz Vranja kojom su i poneli prvu nagradu publike na  festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj banji.

Milan Zdravković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: