I niški sudija pustio Vidanovića!

Lokalne vesti - Četvrtak 23.01.2014 - 12:08

Vranje - Mladiću Iliji Vidanoviću (21) iz okoline Aleksinca i sudija Osnovnog suda u Nišu nije odredio pritvor za napad na Predraga Vlajkovića, već ga nakon policijskog zadržavanja pustio da se brani sa slobode.

Osnovni sud u Nisu Osnovni sud u Nisu


Kako prenose niški mediji, osnovni tužilac Saša Đokić je potvrdio da je Tužilaštvo tražilo da se pritvor odredi, ali da je iz policije stigla informacija da je Vidanović pušten na slobodu.

- Prilikom saslušanja osumnjičeni je u potpunosti priznao i objasnio delo.

Nas niko nije zvanično obavestio, ali smo iz policije dobili informaciju da je njihovim ljudima sudija rekao da puste osumnjičenog - rekao je za Južne vesti Đokić.

Podsetimo, sina predsednika Gradskog odbora SPS u Nišu Slavoljuba Vlajkovića, Predraga Vlajkovića, u ponedeljak oko ponoći u centru Niša dvojica napadača sa fantomkama na glavama pretukli su bejzbol palicama i tom prilikom mu zadali teške telesne povrede.

Policija je identifikovala i uhapsila jednog od njih, Iliju Vidanovića, dok se za drugim još uvek traga.

Nekoliko dana pre toga, Vidanović je osumnjičen za napad na narodnog poslanika iz Vranja Dragana Nikolića, ali ga je sudija za prethodni postupak Dragan Stefanović pustio da se brani sa slobode.

Aleksandar Aca Stojković

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: