I Trgovište dobija uslužni centar

Lokalne vesti - Utorak 17.04.2012 - 17:19

Posredstvom Programa PROGRES sutra će u zgradi opštine u Trgovištu biti otvoren Uslužni centar.Centar se prostire na oko 40 kvadrata, njegova izgradnja je trajala mesec dana, a koštala je ukupno 4,5 miliona dinara.
 
- Ovo je  veliki dan za ovu malu i siromašnu opštinu. Metodologija rada i radni uslovi koji važe u Uslužnom centru, biće motiv i drugim zaposlenima u lokalnoj samoupravi da svuda stvaramo takve nove uslove - kaže Darko Tomić, predsednik opštine Trgovište.
 
Otvaranju će, pored ostalih gostiju, prisustvovati Ognjen Mirić, zamenik direktora Kancelarije za evropske integracije Vlade Srbije i Andrej Hedej, u ime Delegacije Evropske unije.

Posle otvaranja Centra, Trgovište će ugostiti i članove Upravnog odbora EU PROGRES-a.

Učesnici sednice će, pored drugih redovnih pitanja, sutra razmatrati nove projekte za koje će u narednom periodu Program PROGRES izdvojiti sredstva za finansiranje.

O.K. Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: