I u Vranju koalicija SPS-SNS-URS?

Lokalne vesti - Subota 30.06.2012 - 09:32

Koalicija oko SPS-a uputila je zvaničan poziv SNS-u i URS-u za formiranje skupštinske većine u Vranju.

Sa skupa socijalista Sa skupa socijalista
Zoran Antić, predsednik Gradskog odbora SPS-a, kazao je da će se na osnovu konsultacija sa vrhom stranke narednih dana razgovarati pokušaju stvaranja skupštinske većine između ove tri političke opcije. 
 
- Koalicija oko SPS-a za formiranje skupštinske većine ima i formalnu podršku DSS-a, ali do formiranja skupštinske većine neće biti razgovora o personalnim rešenjima – kaže Antić. 
 
Predstavnici četiri stranke postigli su načelni dogovor, ali je problem ulazak URS-a u koaliciju. Naime, URS nije potreban za formiranje većine, ali zato iz Beograda stižu ozbiljni pritisci da i ova stranka uđe u vlast. 
 
– Tema razgovora sa budućim partnerima biće smanjenje javne potrošnje i pitanje javne administracije. Ko hoće u koaliciju sa SPS-om na lokalu moraće da poštuje stavove i principe SPS-a - kategoričan je Antić.  
 

Gradski odbor SPS-a dao je potpunu podršku lideru stranke Ivici Dačiću i njegovom angažmanu na formiranju Vlade sa SNS-om i URS-om na republičkom nivou, istakli su vranjski socijalisti.   

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: