Idu k'o ALVA: Ulaznice za meč sa ZVEZDOM u Vranju i Beogradu

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.10.2018 - 10:53

Kako saznaje OK Radio, ulaznice za utakmicu Kupa Srbije između Dinama i Crvene zvezde se prodaju u Vranju i Beogradu i uskoro bi mogao da „plane“ ceo kontigent.

Ulaznice se prodaju u Turističkom info-centru FOTO: D. Ristić/OK Radio Ulaznice se prodaju u Turističkom info-centru FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prema rečima prvog čoveka Dinama Dragana Antića Recka, u prodaju je pušteno blizu 5.000 ulaznica za ovaj istorijski susret.
 
Prema njegovim saznanjima, u Beogradu je pušteno između 800 i 1.000 karata koje se mogu kupiti na stadionu „Rajko Mitić“.
 
Ostatak se prodaje u Vranju i, iako je predviđeno da se mogu nabaviti na dan utakmice na „Jumkovom“ stadionu, po svoj prilici će sve rasoložive ulaznice biti prodate u pretprodaji u Turističkom info-centru na gradskom šetalištu.
 
Kako je krenula prodaja, sve bi moglo da bude rasprodato do kraja dana, kaže Dragan Antić.
 
- Da smo pustili 20.000 karata, toliko bi bilo prodato – navodi on.
 
Sudeći po interesovanju, Vranje će dobiti fudbalski spektakl kakav se ne pamti, a rezultat je u ovom slučaju u drugom planu.
 
- Naš najveći uspeh je što smo doveli Zvezdu u Vranje i napravimo događaj još neviđen u ovom gradu.
 
Rezultat nije toliko bitan koliko činjenica da ćemo u našem gradu igrati sa evropskim i svetskim šampionom i aktuelnim učesnikom Lige šampiona.
 
U to smo uložili velike napore i trpeli još veće otpore, a kako smo uspeli, o tome ne bih ovom prilikom – uz tajanstveni osmeh navodi Recko.
 
Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Dinama i Crvene zvezde igra se u sredu od 14 časova na stadionu „Jumka“ u Vranju.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: