Internet kutak u Trgovištu

Lokalne vesti - Utorak 18.09.2012 - 10:57

U Trgovištu je, u prisustvu predstavnika Vlade Srbije i Pošte, otvoren internet kutak, ali i šalter "post ekspresa".

Sa lica mesta Sa lica mesta
Srpski ministar Sulejman Ugljanin rekao je tom prilikom da Vlada Srbije i sva ministrastva moraju  građanima juga Srbije stvoriti elementarne uslove za normalan život.
 
 – U Srbiji, u krajnje nenormalnim uslovima, u 46 nerazvijenih opština živi oko milion stanovnika. Vlada Srbije i sva ministarstva moraju učiniti sve da se u ovim opštinama kod građana vrati vera u bolji život, a investitorima pošalje poruka da ulažu u te sredine - rekao je Ugljanin u Trgovištu.
 
Ministar je okupljenim građanima Trgovišta i zvanicama obećao da će uskoro njegovo Ministarstvo i on lično biti organizatori jedne posete najviših predstavnika Vlade Srbije i svih  ministarstava Trgovištu, kako bi se na licu mesta najviši predstavnici vlasti upoznali sa životom i radom ljudi u ovoj, jednoj od najsiromašnijih opština Srbije. 
 
Goran Ćirić,  direktor preduzeća “PTT Srbija“ koje je investiralo sredstva u otvaranje internet kutka  u Trgovištu, rekao je do čitave priče došlo jer su nadležni prepoznali potrebu  da ovim ljudima daruju ovaj mali poklon.
 

 – “PTT Srbija“ ovim činom pokazuje svoju društvenu  odgovornost prema građanima Srbije, uz želju da i drugi kolektivi pođu našim putem, kako bi svi zajedno stvorili uslove za bolji život građana  Trgovišta i drugih krajeva Srbije - rekao je Ćirić.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: