Iz Pčinjskog okruga 10 NARODNIH POSLANIKA u novom sazivu Narodne skupštine

Lokalne vesti - Utorak 04.08.2020 - 11:40

Građane Pčinjskog okruga će u novom, 12. sazivu Narodne Skupštine Republike Srbije, predstavljati desetoro narodnih poslanika.

Iz Vranja trojica poslanika FOTO: parlament.org.rs/screenshot Iz Vranja trojica poslanika FOTO: parlament.org.rs/screenshot
Grad Vranje i Gradsku opštinu Vranjska Banja predstavljaće tri narodna poslanika, sva trojica sa izborne liste "Aleksandar Vučić - za našu decu".
 
Prema podacima sa zvanične internet prezentacije Narodne skupštine, to su Milan Ilić (30) student ekonomskog fakulteta, Momir Stojilković (59) diplmirani inženjer poljoprivrede i Slaviša Bulatović (45) diplomirani pravnik.
 
Iz Surdulice je Novica Tončev (58), diplomirani građevinski inženjer, izabran na listi "Ivica Dačić - SPS, JS - Dragan Marković Palma".
 
Građane Bujanovca će takođe predstavljati tri narodna poslanika, od kojih je na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - za našu decu" izabran Nenad Mitrović (47) ekonomista.
 
Dvoje narodnih poslanika je iz redova nacionalnih manjina: diplomirani pravnik Šaip Kamberi (56) iz Velikog Trnovca i Nadije Bećiri (59) diplomirani ekonomista iz Lučana, oboje sa izborne liste "Albanska demokratska alternativa - ujedinjena dolina"
 
Pored njih, iz redova albanske nacionalne zajednice, sa iste izborne liste je i privatni preduzetnik iz Preševa Arđend Bajrami (43)
 
Među narodnim poslanicima u novom sazivu su i diplomirani hemičar Nevenka Kostadinova (48) iz Bosilegrada i diplomirani ekonomista Nenad Krstić (40) iz Trgovišta, oboje sa izborne liste "Aleksandar Vučić - za našu decu"
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Laza
04.08.2020. , 13:24
E jadni mi kada nas predstavlja 30-togodisnjak koji jos uvek studira, a vrlo verovatno da je rec o decku sa srednjom skolom koji je brzinski upisao privatni fakultet da ne bi bio prozivan zbog neposedovanja diplome, ili je pa rec o "vecitom studentu" drzavnog fakulteta, treca opcija tesko da postoji...