Izbori u Preševu, Arifi vodi, srpskoj listi najmanje DVA MANDATA

Lokalne vesti - Ponedeljak 29.03.2021 - 09:54

Prvi, nezvanični rezultati vanrednih lokalnih izbora u Preševu govore da je najveći broj glasova dobila Alternativa za promene dosadašnjeg predsednika opštine Šćiprima Arifija.

Izlaznost je bila oko 36 pdsto FOTO: S. Tasić/OK Radio Izlaznost je bila oko 36 pdsto FOTO: S. Tasić/OK Radio
Prema nezvaničnim rezultatima, vodi Alternativa za promene Šćiprima Arifija sa 3.902 glasa, slede Demokratska partija Albanaca Ragmija Mustafe (3.039), potom Partija za demokratsko delovanje Šaipa Kamberija koju na izborima predvodi Ardita Sinani (2.279) i Pokret za reforme Samija Salihua (1.505). 
 
Lista „Aleksandar Vučić – Za budućnost Preševa“ je prema preliminarnim rezultatima za 50 odsto obrađenih glasova osvojila 725 glasova, sledi Demokratska unija Albanaca Nasera Azirija sa 322 glasa i Albanska demokratska alternativa sa 200 osvojenih glasova.
 
Prema podacima Srpske napredne stranke, koja je predvodila grupu stranaka na ovim izborima, lista "Za budućnost Preševa" osvojila 6 odsto glasova.
 
- U Preševu se trenutno borimo za treći mandat, dok dva imamo sigurno. U toj opštini smo osvojili 1.204 glasa - rekao je funkcioner SNS-a Darko Glišić.
 
Na nedeljnim izborima u Preševu, izlaznost je bila oko 36 pdsto.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: