Izbušene gume na autu predsednika Trgovišta

Lokalne vesti - Sreda 20.01.2016 - 13:39

Vranje - Na službenom automobilu Nenada Krstića (SNS), predsednika opštine Trgovište, izbušene su gume u noći dočeka Srpske Nove godine, nedaleko od kafane „Kod Zajka“ u ovom mestu, saznaje OK Radio.

Incident se dogodio tokom dočeka Srpske Nove godine. Foto: Tom Dubravec, ilustracija Incident se dogodio tokom dočeka Srpske Nove godine. Foto: Tom Dubravec, ilustracija

Ovu informaciju potvrdio je i predsednik Krstić, pojasnivši da su na njegovom službenom automobilu bile izbušene tri gume.

- U noći između 13. i 14. januara u restoranu sam bio sa delegacijom iz Bugarske. Razgovarali smo o prekograničnoj saradnji. Bili su naši gosti.

U restoranu, gde smo bili mi, sedela je i policijska patrola. Kada se to desilo, pozvali smo policiju.  Oni su uzeli izjave tu u restoranu, kada smo izašli i na njihovom vozilu su bile izbušene dve gume
- kaže Krstić.

On nije želeo da otkriva ostale detalje iz ovog slučaja, jer kako kaže, ne želi da remeti istragu.

Kako tvrdi izvor OK Radija, nakon što je Krstić pozvao patrolu, koja je bila u lokalu, oni su primetili da su i na službenom vozilu policije posečene dve gume.

- Policija je krenula u akciju, ne zna se iz kog razloga, krenuli su na kuću dva brata, romske nacionalnosti, Martina i Dejana koji žive sa majkom jer su kao mali ostali bez oca.

Oni nisu imali pojma o čemu se radi i tvrde da nisu učestvovali u nikakvom incidentu. Prema priči jednog od njih, policajci su razbili ulazna vrata porodične kuće
- kaže izvor OK Radija iz Trgovišta.

Portparol PU Vranje Dragan Stamenković, kaže za OK Radio da policija nema dozvolu da se oglašava po ovom slučaju.



 
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: