Izdata građevinska dozvola za "Geoks"

Lokalne vesti - Petak 28.02.2014 - 14:36

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić u petak je zvanično predstavnicima italijanske kompanije ,,Geoks" predao građevinsku dozvolu, čime su se praktično stekli svi uslovi za početak realizacije trenutno najveće investicije u Srbiji.

Ilustracija sa Gradskog sajta Ilustracija sa Gradskog sajta

Zahtev za izdavanje dozvole podnet je 17. februara i za samo 10 dana Gradska uprava je donela rešenje za građevinsku dozvolu.

Predstavnici Geoksa odmah su podneli prijavu za izvođenje radova, što znači da  izgradnja fabrike treba da počne  naredne nedelje.

Inače, u prvoj fazi predviđeno je da u ovoj kompaniji bude uposleno 1.250 radnika, a oko 200 lica trenutno radi za ovog proizvođača u iznajmljenom prostoru.

- Dolaskom „Geoksa“ i partnerskim i odgovornim odnosom lokalne samouprave  svim potencijalnim investitorima poslali smo jasnu poruku da u Vranje treba ulagati jer posedujemo sve ono što je neophodno zainteresovanim kompanijama - naglasio je na primopredaji dozvole gradonačelnik Vranja  Zoran Antić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: