Izgoreo još jedan automobil u Vranju (FOTO)

Lokalne vesti - Sreda 16.10.2013 - 08:56

Automobil marke Ford Siera, vranjskih registracija, izgoreo je u sredu uveče u ulici Vula Antića u Vranju.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Požar na automobilu je izbio oko 19.30 h, a vatrogasci su uspeli da sačuvaju zadnji deo vozila i parkirane automobile u blizini.

Kako se saznaje, vlasnik Forda je kuvar iz Kajmakčalanske ulice, a zaposlen je u novom restoranu na uglu Karađorđeve i ulice Vula Antića.

– Sumnja se da je reč o samozapaljivanju, ali su naše ekipe izašle na teren i uviđaj je u toku.

Takođe i grupa krimi tehničara će biti na licu mesta kako bi bili sigurni da požar nije podmetnut – kaže načelnik Policijske uprave u Vranju Slađan Velinović i dodaje da je u prednjem delu vozila ugrađena plinska boca.

Očevici pričaju da je automobil bio parkiran ispred restorana u kome vlasnik radi i da su kočnice popustile, nakon čega je Ford krenuo niz ulicu i udario u drvo na suprotnoj strani.

Posle udarca požar je izbio u prednjem delu, kod motora. Kada je vatra ugašena, vlasnik je uz pomoć nekoliko poznanika i vatrogasaca vozilo vratio na parking prostor, kako saobraćaj ne bi bio blokiran.

Aleksandar Aca Stojković

 

   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: