JANKOVIĆ izabran za člana IO DS-a

Lokalne vesti - Ponedeljak 31.10.2016 - 09:57

Potpredsednik GrO DS-a u Vranju Perica Janković izabran je za člana Izvršnog odbora ove stranke na izbornoj skupštini u Beogradu ovog vikenda.

Janković najviše pozicionirani lokalni demokrata FOTO OK Radio Janković najviše pozicionirani lokalni demokrata FOTO OK Radio

Janković je bio član Izvršnog odbora DS-a u periodu od 2012. do 2014. godine.

U izjavi za OK Radio Janković kaže da je, za razliku od tog perioda kada je IO DS-a brojao četrdesetak ljudi, sada situacija drugačija, jer je u sadašnjem sazivu Izvršnog odbora svega 19 članova.

- To je velika čast za GrO DS-a u Vranju i mogu da kažem da smo ispoštovani kao nikada do sada, jer mislim da nijedan gradski odbor u Srbiji nema toliko članova u samom vrhu stranke kao Vranjanci.

Pored mog izbora, u stalni sastav Glavnog odbora stranke ušao je i Aleksandar Stanojković iz Vranja, kao sedmi Vranjanac
– navodi Janković.

On kaže da će njegovo zaduženje u IO DS biti koordinacija za Pčinjski okrug.

- Zadatak je da se stranka vrati na, kako se to kaže, „zelenu granu“, odnosno da se odbori iz Pčinjskog okruga vrate normalnom funkcionisanju, jer je nekoliko njih u statusu povereništva.

Dakle, moramo da organizujemo izbore u njima i da postavimo sve organe stranke u Bujanovcu, Vranjskoj Banji, Bosilegradu i najverovatnije u Preševu
– kaže Janković.
 
Vranjske demokrate očekuju i unutarstranački izbori za Gradski odbor i Izvršni odbor, kao i za Forum žena i omladinsku organizaciju, čiji će predsednik takođe kandidat za Glavni odbor DS-a.

- Izbori za Gradski i Izvršni odbor DS-a  u Vranju će najverovatnije biti odloženi, jer smo trenutno fokusirani na predstojeće predsedničke izbore u Srbiji, ali ćemo vrlo brzo formirati novi Forum žena i omladinsku organizaciju – najavljuje Janković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: