Javni poziv: Pomoć za kupovinu NOVOG TRAKTORA

Lokalne vesti - Sreda 08.01.2020 - 10:13

Vranje - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja, raspisala je Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novog traktora u 2020. godini.

Javni poziv Ministarstva poljoprivrede FOTO: UAP/screenshot Javni poziv Ministarstva poljoprivrede FOTO: UAP/screenshot
Podsticaji se utvrđuju u iznosu od 50 % od vrednosti realizovane prihvatljive investicije, umanjene za iznos sredstava na ime poreza na dodatu vrednost, odnosno u iznosu od 65% od ove vrednosti u području sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi
 
Najviši ukupni iznos podsticaja koji korisnik može da ostvari je 800.000 dinara.
 
Zahtev za odobravanje prava na podsticaje u skladu sa Javnim pozivom podnosi se od 6. januara do 29. maja 2020. godine.
 
Odeljenje za privredu, ekonomski razvoj i građevinsko zemljište Gradske uprave pruža pomoć prilikom popunjavanja zahteva i dokumentacije koja se upućuje Ministarstvu poljoprivrede.
 
Odeljenje se nalazi u kancelariji br. 37 Gradske uprave grada Vranja, ul. Kralja Milana br. 1, kontakt telefon 017/402-348.
 
Više informacija možete dobiti na internet sajtu Uprave za agrarna plaćanja http://uap.gov.rs/objavljen-javni-poziv-za-nabavku-novog-traktora-u-2020-godini/
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: