JEZIVE PRETNJE vranjskoj novinarki

Lokalne vesti - Sreda 06.11.2019 - 11:39

Novinarka „Večernjih novosti“ iz Vranja, Jelena Stojković, dobila je telefonom niz jezivih pretnji u utorak uveče u vezi sa tekstom o aferi u O.Š. „Radoje Domanović“.

O.Š. O.Š. "Radoje Domanović" u Vranju FOTO: D. Ristić/OK Radio
Nakon što je objavljen tekst o fotografijama obnažene učenice šestog razreda ove škole koje kruže među đacima, autorka teksta je dobila pretnje od žene koja se predstavila kao majka učenice.
 
- Zvala me je više od 20 puta, a kada sam se javila pretila je da će me ubiti, da će me sačekati kada vodim dete u vrtić, da ne znam s kim imam posla, a usledile su i jezive psovke - navodi Jelena Stojković samo deo uvreda i pretnji koje je doživela.
 
Stojkovićeva je slučaj prijavila policiji koja je po hitnom postupku uradila svoj deo posla i slučaj prosledila nadležnom tužilaštvu.
 
Fotografije obnažene učenice šestog razreda vranjske OŠ "Radoje Domanović" u središtu su afere o kojoj informacije prikuplja i Više tužilaštvo u Vranju
 
Afera je, prema nezvaničnim navodima, počela još u februaru, kada su učenica šestog i učenik sedmog razreda ove škole, smatrajući da su u emotivnoj vezi, počeli da razmenjuju poruke, a zatim i fotografije.
 
Nakon "raskida veze", fotografije su "procurele" među đacima ove škole.
OK Radio, Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: