Još "Dveri" pa kompletan listić

Lokalne vesti - Subota 21.04.2012 - 17:31

Gradska IK prihvatila je ukupno sedam izbornih listi, nekoliko sati pre zaključenja glasačkog listića

Vranjska Izborna komisija proglasila je danas još četiri izborne liste, koje su podnele partije i koalicije, za izbor odbornika u Skupštini grada Vranja.Time je okončana neizvesnost oko toga da li će sve važnije lokalne partije uopšte učestvovati na izborima. 
 
Kao četvrta na izbornom listu proglašena je izborna lista "Nova Srbija - Velimir Ilić", na kojoj se nalazi 65 kandidata za odbornike.
 
Izborna komisija proglasila je izbornu listu "Pokrenimo Vranje - Tomislav Nikolić", koju je podnela koalicija Srpska napredna stranka, Pokret socijalista, Pokret snaga Srbije – Bogoljub Karić, Romska partija, Narodna seljačka stranka i Demokratska partija Makedonaca, kao petu na glasačkom listiću.
 
Na ovoj izbornoj listi, takođe, se nalazi 65 kanidata za odbornike.
 
Danas je proglašena i izborna lista "Demokratska stranka Srbije - Vojislav Koštunica", sa 65 kandidata za odbornike, i to na broju šest.
 
Gradska izborna komisija proglasila je i izbornu listu "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije", koju je podnela koalicija SPS, PUPPS, Jedinstvena Srbija i Socijaldemokratska partija Srbije. I na ovoj izbornoj listi, koja se nalazi na broju sedam, nalazi se 65 kandidata za odbornike.
 

Do ovoga časa Komisiji je ostalo samo da proglasi izbornu listu pokreta "Dveri", koja bi trebala da se nađe na mestu broj osam.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: