Još jedno vršnjačko nasilje u Vranju: Brutalno tukli, vezivali i snimali učenike u srednjoj školi

Lokalne vesti - Četvrtak 10.11.2022 - 13:23

U Poljoprivredno-veterinarskoj školi "Stevan Sinđelić" u Vranju desio se nezapamćen slučaj nasilja među učenicima, saznaju Novosti.

Foto:printscreen Foto:printscreen
Iako je slučaj prijavljen policiji, nema još uvek nikakvih potvrda o ovom događaju. Novista je u vranjskom tužilaštvu potvrđeno da se jedan punoletni učenik iz okoline Bujanovca tereti se da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, dok se jedan maloletnik tereti za nasilničko ponašanje.
 
Slučaj se dogodio u učionici, kada je najpre maloletni učenik udarao pesnicom maloletnog učenika i terao ga da glavom udara u školsku klupu, dok je drugom učeniku zategao kanap oko vrata, dok ga je drugi punoletni učenik udarao u predelu glave.
 
Nacilnici su nakon toga naterali maloletne učenike da se skinu i nagi šetaju po učionici i sve to snimali mobilnim telefonima.
 
Nadležnim organima je prema našim saznanjima slučaj prijavljen u utorak 10.novembra, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad javljaju Novosti
 
OK Radio,Novosti

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: