Još pomoći od "Help"-a

Lokalne vesti - Sreda 12.09.2012 - 08:16

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić i Maša Bubanj, koordinatorka nemačkog “HELP”-a za južnu Srbiju potpisali su 40 ugovora sa klijentima, koji su konkurisali u okviru projekta "Podrška lokalnom održivom razvoju kroz smanjenje siromaštva i ekonomsko osnaživanje".

Sa lica mesta Sa lica mesta
Prosečna vrednost pojedinačnog granta iznosi 2.400 evra, a osim opreme klijenti će imati stručne obuke usmerene na obezbeđivanje održivosti podržanih biznisa.
 
Antić je čestitajući potpisnicima ugovora rekao da će realizacija projekta pomoći u rešavanju egzistencijalnih problema građana  i dodao da će Grad Vranje nastaviti da pruža podršku sličnim projektima. 
 
Predstavnica “HELP-a” Maša Bubanj je istakla da je ova nemačka nevladina organizacija prisutna na jugu Srbije već deset godina i  da je Vranje u grupi od petnaest gradova koji učestvuju u pomenutom projektu. 
 
Ukupna vrednost projekta je preko 134.000 evra, od čega Vranje učestvuje sa 48.000 evra.
 
Ovo je inače šesti po redu projekat koji Grad realizuje sa „HELP“-om, a dosada je podržano 364 malih biznisa.
 

Realizacija projekta "Podrška lokalnom održivom razvoju kroz smanjenje siromaštva i ekonomsko osnaživanje" započeta marta ove godine trajaće do oktobra 2013. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: