Jović i dalje na čelu RPKL

Lokalne vesti - Utorak 08.05.2012 - 12:58

Goran Jović, dosadašnji predsednik Regionalne privredne komore Leskovac, ovu funkciju obavljaće i u naredne četiri godine.

Disić obrazlaže predlog Disić obrazlaže predlog

Jednoglasnu odluku o ponovnom imenovanju Jovića za predsednika donela je Skupština ove privredne institucije. Funkciju predsednika Skupštine RPK Leskovac i dalje će obavljati  Milan Veličković, vlasnik porodične mlekare “Veličković” iz Surdulice.

Predlog da se Jović ponovo izabere za predsednika, prema rečima Jovice Đorđevića, generalnog sekretara ove privredne institucije, potekao je od Slađana Disića, generalnog direktora kompanije “Simpo”. 

- Jović je dosadašnjim radom dokazao svoje zalaganje za zaštitu interesa privrede dva okruga – kaže Đorđević.

Skupštini na kojoj su izabrani  članovi Upravnog  i  Nadzornog odbora  prisustvovalo je pedeset privrednika iz oba okruga. Đorđević kaže da je jedan od zaključaka ovog tela da je stanje u privredi Pčinjskog i Jablaničkog okruga teže nego što je bilo.
 
- Privrednici  Pčinjskog i Jablaničkog okruga nisu konkurentni na tržištu, a i nemaju mogućnosti da to postanu, jer su za to potrebna dodatna sredstva i povoljni krediti sa niskim kamatama – kaže na kraju Đorđević.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: