JS: Dragi Vranjanci, razmislite dok ŠETATE

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.02.2019 - 12:27

Gradski odbor Jedinstvene Srbije (GrO JS) u Vranju naglašava da se problemi ne rešavaju na ulici i da se vlast osvaja na izborima.

Gradski odbor JS u Vranju FOTO: D. Ristić/OK Radio Gradski odbor JS u Vranju FOTO: D. Ristić/OK Radio
Vranjski odbor JS se oglasio saopštenjem, kako se navodi, povodom protesta u Srbiji i našem gradu koje organizuju opozicione partije
 
U saopštenju se ističe da se GrO JS u Vranju od početka svog delovanja zalagao za promene koje donose bolji standard svih građana, a kroz brojne olakšice koje se primenjuju u Jagodini i za koje je zaslužan predsednik partije Dragan Marković Palma.
 
- Dragi naši Vranjanci, uvek smo spremni da podržimo svaku dobru ideju koja dolazi i od opozicionih partija
 
Dok se borimo za bolju ekonomsku situaciju u Vranju, zajedno sa predstavnicima Srpske napredne stranke i ostalim koalicionim partnerima, mesta sujeti nema. 
 
Posmatrajući ljude koji vode ove proteste kako u Srbiji, tako i u Vranju, ne možemo a da se ne zapitamo kakve su bile njihove ideje dok su bili na vlasti, šta je to što su oni učinili da građani u Srbiji i Vranju žive bolje, da li misle da je pamćenje naših sugrađana kratko…
 
Ne želeći da ikoga uvredimo, molimo građane Vranja da dok šetaju razmisle,  da li se bilo koji problem rešava na ulici, da razmisle šta je to što su dobili dok su predstavnici današnjih partija koji organizuju proteste bili na vlasti i šta je ono što su dobili nakon njihovog odlaska – stoji u saopštenju.
 
Sa druge strane, JS u Vranju poručuje organizatorima protesta da pravo na vlast mogu da dobiju legalno na izborima gde su je i izgubili, a ne na ulici.
 
- Građani Vranja znaju šta je dobro za Grad Vranje i za njih same, rekli su to na izborima a reći će i na sledećim izborima, a ne na ulici kako neki žele – zaključuje se u saopštenju GrO JS.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Ljuba
04.02.2019. , 16:17
Na ulicu nego šta , da manda i svi ostali koju su svih ovih godina uništili živote nas vranjanaca smenimo i da se nikad ne vrate na funkcije već novi, časni i stručni ljudi, a našu decu vratimo iz gradova sirom Srbije i inostranstva.
Vranjanac
04.02.2019. , 17:47
Kad vidim ovu smesnu stranku i ove smesne ljude sramota me sto sam rodjen u Vranje. Ko li veruje ovom coveku. Da si brinuo o interesu gradjana Vranja nebi krao i otimao njihove pare zadnjih 10 godina.
Vranjanac
04.02.2019. , 17:47
Kad vidim ovu smesnu stranku i ove smesne ljude sramota me sto sam rodjen u Vranje. Ko li veruje ovom coveku. Da si brinuo o interesu gradjana Vranja nebi krao i otimao njihove pare zadnjih 10 godina.
Sasa
04.02.2019. , 18:55
Manda,Burda,Besna Kobila,rudnik,manifestacije,tepanje sa parking servis ko ce da kiti grad..tj.ko ce da ukrade predvidjena sredstva....insignija..plastenici na clanovi stranke..da glasaju za Mandu...leva ruka desni dzep....bina,za srpsku novu godinu..Mandice...da ides kod Palmu na praksu..da vidis kako se krade...on je ojadio Kolubaru...kao sto smo videli u insajder dokumentarcu...bageri su mu radili 25 h iako dan ima 24h....ajde bre....dosta vise
Sasa
04.02.2019. , 20:10
Kakva ste goveda vi iz ok radija...majku vam jebem...ista govna...namerno vam pisem..da biste citali,picka vam materina...debilska...uzimate pare iz projekata...pa zanosite muda...sve vam jebem....sve vas treba.....
Patriota
05.02.2019. , 10:29
Kakav lider takva i stranka ..... Betoven, sopen i ostali