Kad načelnik policije parkira...

Lokalne vesti - Petak 13.12.2013 - 11:35

U nastavku akcije OK Radija "Pokažite bahatost vlasti u Vranju", posetioci našeg portala još jednom su uslikali bahato ponašanje u saobraćaju onih koji bi trebalo da se bore protiv toga.

Velinovićev automobil Velinovićev automobil

Ovoga puta „na delu“ je uhvaćen prvi čovek vranjske policije Slađan Velinović.

– U nekoliko navrata dežurnoj službi saobraćajne policije u Vranju prijavljen je slučaj nepropisnog parkiranja vozila u vlasništvu načelnika PU Vranje Slađana Velinovića.

U svim slučajevima, načelnik je obaveštavan o prijavi i na taj način mu je dato vreme da svoje vozilo ukloni do dolaska saobraćajne patrole.

Slučajevi su se završavali na podnošenje službene beleške. Protiv policijskog službenika koji je prijavio ove saobraćajne prekršaje pokreće se disciplinski postupak kao mera disciplinovanja i zastrašivanja.

Vama se obraćamo kao lideru u informisanju juga Srbije, sa nadom da ćete upoznavanjem javnosti pomoći naše napore na suzbijanju nepravilnosti i korupcije u radu policije – saopšteno je između ostalog iz Sindikata ujedinjene policije u Vranju, odakle je i stigla fotografija.

Kako je objašnjeno, vozilo je nepropisno parkirano jer nije smelo da bude parkirano u suprotnoj traci i na manje od pet metara od raskrsnice.

Ukoliko vidite ovakav i sličan primer bahatosti vlasti u Vranju, uslikajte i pošaljite  na mail adresu acaokradio@gmail.com.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: