Kad pekar parkira

Lokalne vesti - Sreda 16.08.2017 - 09:51

Raskrsnica ulica Partizanski put i Filipa Filipovića u donjem delu Vranja, često je mesto bahatog ponašanja vozača.

Ma šta briga vozača. Foto: Amaterski snimak Ma šta briga vozača. Foto: Amaterski snimak

Bilo je slučajeva da se čovek parkira na raskrsnici, pored semafora ili da zatvori izlaz sa parkinga drugim propisno parkiranim automobilima, ali je dostavno vozilo jedne  pekarske radnje možda šampion bahatosti.

Vozač ovog automobila je spojio „tri u jedan“ što bi se reklo, načinivši barem tri saobraćajna prekršaja.

Čitalac portala OK Radija M.M. poslao je fotografiju na kojoj se vidi da je ovo vozilo  tako kako je parkirano  zatvorilo izlaz propisno parkiranim automobilim, plus što je parkirano kod semafora na raskrsnici.

Uz to dostavno vozilo je zadnjim delom ostalo i na kolovozu, zatvorivši pri tom prolaz  automobilima, koji moraju da ga kao prepreku zaobilaze, čime se stvaraju kolone i zastoji.

Naravmno, kao i mnogo puta saobraćajne policije nije bilo izgleda ni na vidiku.

Ako  ste i vi svedok sličnih situacija u gradu, fotografišite i pošaljite na okradio92.8@gmail.com, a OK Radio će to objaviti u nadi da će neko reagovati i stati na put ovakvim bezobrazlucima.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: