Kamen temeljac za "Geox" 5. februara

Lokalne vesti - Subota 04.01.2014 - 02:12

Kamen temeljac za izgradnju fabrike italijanskog proizvođača obuće “Geox” u Vranju biće položen najkasnije 5. februara 2014. godine, saznaje OK Radio.

Potpisivanje ugovora o dolasku Potpisivanje ugovora o dolasku

“Geox” već posluje u Vranju, u iznajmljenom prostoru, i prve cipele ovog proizvođača već su sa juga Srbije otišle u svet.

31. decembra prošle godine otklonjen je i glavni problem u realizaciji ovoga posle, nivelacija terena u Industrijskoj zoni u Bunuševcu, gde će fabrika i biti građena.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić tada je potpisao ugovor za ovaj posao vredan 78,5 miliona dinara, sa beogradskim “Milenijum timom”.

Radovi u Bunuševcu počinju 9. januara, a trajaće maksimalno 30 dana.

- Reč je o najvećoj investiciji na jugu Srbije, gde će samo u prvoj fazi posao naći oko 1250 radnika. Reč je svakako o sudbinskom projektu ne samo zaa Vranje, nebo i za čitav  jug Srbije - rekao je Antić.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: