Karambol: Pasatom udario u PARKIRANOG pasata

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.07.2017 - 10:49

U subotu uveče je na putu Buštranje – Reljan došlo do teškog saobraćajnog udesa u kojem je jedno lice zadobilo teške, a još dve osobe lakše telesne povrede, saopštila je policija u Vranju.

Policija podnosi krivičnu i prekršajnu prijavu FOTO: D. Ristić/OK Radio Policija podnosi krivičnu i prekršajnu prijavu FOTO: D. Ristić/OK Radio

Nesreća se dogodila oko 22.35 časova, kada je „Passat“ švajcarskih registracija udario u „Passat“ bujanovačkih tablica, parkiran na putu.

U nesreći je teško povređena putnica (68) u „Passatu“ švajcarskih registracija, inače iz okoline Preševa.

Lakše povrede su zadobili i vozač tog automobila iz Preševa i još jedan putnik (17) iz okoline Bujanovca.

- Protiv vozača „Passata“ švajcarskih tablica biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Protiv vozača drugog vozila biće podneta prekršajna prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio prekršaj nepropisno zaustavljanje vozila
– kažu iz vranjske policije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: