Kik bokseri u renoviranoj sali Vatrogasnog doma (VIDEO)

Lokalne vesti - Petak 28.12.2018 - 14:07

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu objavila je na svom Fejsbuk profilu kraći video o rekonstrukciji sale Vatrogasnog doma u Vranju, u kojoj treniraju deca i odrasli iz KBK „Vranje“ i KBK „Junior“.

Sportisti i vojnici u renoviranoj sali FOTO: U.S. Embassy Belgrade printscreen Sportisti i vojnici u renoviranoj sali FOTO: U.S. Embassy Belgrade printscreen
Prema rečima trenera KBK „Vranje“ Igora Mladenovića, salu koristi preko 150 kik-boksera srpske i romske nacionalnosti, ali i članovi kik-boks kluba iz Velikog Trnovca, sa kojima se organizuju povremeni treninzi.
 
Mladenović kaže da je Ambasada SAD, u saradnji sa organizacijom "Spirit of America", uložila u renoviranje prostorija oko 4.000 dolara, dok su sami klubovi, uz pomoć donatora, izdvojili oko 1.000 evra
 
Osim članova dva kluba, pomoć u rekonstrukciji sale pružili su i pripadnici Garde Ohaja i Vojske Srbije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: