Ko će preuzeti VRANJSKU POLICIJU?

Lokalne vesti - Sreda 30.03.2016 - 10:58

Ko bi mogao da zameni Slađana Velinovića, koji je u utorak smenjen sa mesta šefa policije u Vranju, u paketu sa svojim kolegama u Zaječaru i Užicu?

Ko je prvi favorit za načelnnika PU Vranje? FOTO: D. Ristić Ko je prvi favorit za načelnnika PU Vranje? FOTO: D. Ristić

Ovo pitanje, iako traži hitan odgovor, kao da i nije na dnevnom redu.  

Iako višestruko profesionalno nagrađivan, Velinović je morao da plati cenu lokalnih političkih igara, posle višegodišnjeg balansiranja između najvažnijih partija na vlasti.

Velinović je rođen 1966. godine, završio je sve policijske škole u zemlji, a potom i Pravni fakultet. U karijeri  se najviše bavio opštim kriminalom i borbom protiv narkomanije.

Kako se navodi u pojedinim prestoničkim medijma, Sindikat ujedinjene policije ranije je podneo 14 krivičnih prijava za 29 krivičnih dela, koje se, prema rečima šefa sindikata Zorana Petrovića, gone po službenoj dužnosti.

Velinović je u žižu javnosti dospeo 2012. godine, posle sukoba sa aktivistima SNS-a oko izbora za MZ. Tada je imao otvoreni sukob sa poslanikom SNS-a Draganom Nikolićem, kada je umalo došlo i do fizičkog obračuna.
 
Od tri smenjena načelnika samo onaj u Zaječaru dobio je naslednika, i to privremenog.

Ipak po Vranju se spekuliše ko bi mogao da zameni Velinovića, a pogledi su najpre upereni prema Saši Nedeljkoviću, šefu OKP Vranje, koji je i raniije figurirao kao kandidat za šefa PU Vranje.

Ipak, čaršija najviše šanse daju kadru iz Jagodine, Goranu Stefanoviću zvanom Gica, koji slovi za glavnog favorita da preuzme PU Vranje.
 
O njemu za sada nema bližih podataka jer ni najpažljivija petraga na Googlu ili arhivama MUP-a ne daje nikakve rezultate po ovoj pretrazi.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: